Effectief veranderingen maken

De inzichtin Zelfhypnose Cursus leert je in enkele dagen alles wat je nodig hebt om zelf met je onderbewuste te werken. Door de jaren heen is de inzichtin methode aan diverse doelgroepen getraind, van zakenmensen tot pijnpatiënten. Eenvoudig, snel, en effectief – keer op keer blijkt hoe sterk de methode is.

 

Heb je last van…

  • Pieker je vaak?
  • Voel je je onrustig of gestrest?
  • Wil je mediteren, maar lukt het niet?
  • Ben je onzeker in bepaalde situaties?
  • Heb je lichamelijke klachten?
  • Schieten je gedachten alle kanten op?
  • Slaap je slecht?
  • Ervaar je negatieve emoties?

Ieder van ons heeft gevoelens, gedrag en gedachten waar we niet bewust voor kiezen. In plaats daarvan komen ze als vanzelf, zomaar. Op bewust niveau kun je prima beslissen dat je iets graag anders zou willen doen, maar toch, je blijft automatisch in hetzelfde patroon zitten. Deze automatische piloot, welke dit soort zaken aanstuurt, noemen wij het onderbewuste. Met (zelf)hypnose kun je je gevoelens, gedrag en gedachten bijsturen bij de bron, in het onderbewuste. De inzichtin methode leert je de juiste technieken voor jou.

Schrijf je nu in voor de inzichtin Zelfhypnose Cursus!

 

Cursus op maat

De inzichtin Zelfhypnose Cursus begint met een informatienamiddag, welke los gevolgd kan worden. Mocht je nog twijfelen of de cursus iets voor je is, dan biedt deze middag je een prettige kennismaking met zowel de trainers als de informatie. Je leert hoe het onderbewuste werkt en wat hypnose is – en wat het níet is.
In de volgende twee dagen leer je de inzichtin Zelfhypnose methode, hoe suggesties werken en wat je werkelijk wil, hoe ankers werken en hoe je deze in kunt zetten in jouw voordeel. We bieden je tevens diverse opties om toe te passen tijdens zelfhypnose, en door de ervaren trainers is er ook ruimte om in te spelen op jouw persoonlijke behoeftes en voorkeuren. Zo ben je zeker dat je met een toepassing op maat naar huis gaat.

Tijdens de dagen is er alle ruimte voor vragen en feedback, en ontdekken we samen de juiste nuances in de methode voor jou. Je oefent zowel 1-op-1 als alleen, met uiteraard altijd professionele begeleiding bij de hand. En omdat je tijdens de cursus de oefeningen herhaalt, weet je zeker dat je het niet alleen leert, maar ook volledig integreert en eigen maakt. De inzichtin methode blijft je leven lang effectief, ook als je er een tijd niks mee zou doen.

Inhoud

InformatienaMIDDAG

Kennis en inzicht
Tijdens deze middag leer je meer over je onderbewuste, wat hypnose is, en waarom hypnose goed werkt. Je maakt kennis met de trainers en leert meer over de inhoud van de cursusdagen.

Deze middag is als enige los te volgen, de cursusdagen vormen één geheel. Let wel: als je de cursusdagen wil volgen, is deze middag er een belangrijk onderdeel van.

CursusDag 1

inzichtin Zelfhypnose Methode
Tijdens deze dag leer je de inzichtin Zelfhypnose Methode. Deze wordt op een leuke en effectieve manier getraind door in een kleine groep onderling te oefenen. Het inzichtin team draait mee met de oefeningen en is daarnaast uiteraard beschikbaar voor vragen. Hierna gaan we de diepte in.

Suggesties
Ons leven zit vol met suggesties, waar we ons lang niet altijd bewust van zijn. Je leert suggesties beter herkennen, en je leert hoe je suggesties tijdens zelfhypnose kunt gebruiken. Daarnaast weten mensen heel goed wat ze niet willen, maar wat ze dan wél willen is vaak nog lastig te beantwoorden. Je ontdekt waar jij behoefte aan hebt, en hoe je dat kan bereiken.

CursusDag 2

Ankers
Je leert op deze dag wat ankers zijn, en hoe ze tot stand komen. Vanuit die kennis leer je hoe je ankers positief in kan zetten, en gaan we dit ook direct oefenen. Zelfhypnose maakt dat dit effectief en eenvoudig gedaan kan worden.

Aanvullende mogelijkheden
De opties om tijdens zelfhypnose toe te passen zijn eindeloos, en afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Voor dit onderwerp hebben wij een minder strak omlijnde invulling, daar we de inhoud aanpassen op de behoeftes van deelnemers. Wij helpen je met het ontdekken van die unieke combinatie die jou op het lijf geschreven is. Wat zou jij graag anders zien in je leven?

Schrijf je nu in voor de inzichtin Zelfhypnose Cursus!

 

Wat je niet leert

Tijdens deze inzichtin Zelfhypnose Cursus leer je NIET hoe…

 • Je andere mensen kunt hypnotiseren. Je kan mensen begeleiden naar een ontspannen staat, maar verder dan dat gaan we niet. De zelfhypnose is, zoals de naam al aangeeft, alleen voor jezelf te gebruiken.
 • Je therapie toe kunt passen. Hypnotherapie is een beroep waar gedegen opleiding voor nodig is. Je leert enkel technieken die je zelf veilig toe kunt passen, en krijgt kennis en inzicht in jezelf.
 • Je “zweverig” te werk kunt gaan. Onze aanpak is down-to-earth en vereist geen speciale kleding, yoga mat, spiritualiteit, enzovoort. Als je de technieken op zo’n manier toe wil passen, dan is dat geen enkel probleem en begeleiden we je daar ook in, maar het is zeker geen must. Van zakenman voor een belangrijke afspraak tot jonge meid met spanningen op school… onze technieken zijn altijd inzetbaar, zonder speciale vereisten.

Details

Data en kosten

Informatienamiddag

15 juni
14:00 tot 17:00
Prijs €15
Inclusief koffie/thee

Deze middag is los te volgen. Je kunt nadien alsnog besluiten om de cursusdagen te volgen, je betaald dan €150 voor de dagen.

Data en kosten

Cursusdagen

16 en 23 juni
10:00 tot 17:00
Prijs €150
Inclusief koffie/thee

Het volgen van de informatienamiddag is verplicht voor de cursusdagen.

Locatie

Sport Vlaanderen Brasschaat
Listse Voetweg (zonder nummer)
Brasschaat

Aanbieding!

Schrijf je nu in voor zowel de informatienamiddag
als de cursusdagen en betaal slechts €150 in totaal.

 

Inschrijven

Boek gemakkelijk en snel via onze webshop, met een veilige betaalomgeving. Na betaling is je inschrijving compleet. Wanneer je inschrijving verwerkt is, ontvang je de bijbehorende factuur en een bevestiging van je inschrijving.

Wegens onvoorziene omstandigheden hebben wij de eerstvolgende cursus moeten cancellen. Onze excuses voor het ongemak.