De inzichtin Zelfhypnose

Ben je op zoek naar een methode voor…

 • een dagelijks moment van ontspanning
 • een boost krijgen voor een sportprestatie
 • rust en kalmte bij stress
 • een vrolijk begin van de dag
 • zelfvertrouwen voor een belangrijke afspraak
 • een goede nachtrust
 • de aanpak van beperkende overtuigingen
 • ondersteuning bij het behalen van je doelen
 • het reduceren van pijn
 • het oproepen van een goed gevoel
 • sneller en dieper mediteren
 • het veranderen van negatieve gedachten

… dan is de inzichtin Zelfhypnose Weekend Workshop iets voor jou!

 

Werken met je onderbewuste

Hoe hypnose en hypnotherapie werkt, leggen we je uit tijdens de workshop. Van daaruit gaan we aan de slag met zelfhypnose, wat een waardevolle aanvulling op allerlei vlakken is. Bij zelfhypnose werk je met je eigen onderbewuste om die dingen aan te pakken die voor jou van belang zijn. Je kunt hierbij denken aan jezelf een boost geven op gewenste vlakken, beperkende overtuigingen veranderen, stress behandelen, enzovoort. Daarnaast biedt zelfhypnose ook rust en ontspanning.

Schrijf je nu in voor de workshop!

(Zelf)hypnose, mindfulness en meditatie

Er zijn meerdere verschillen tussen hypnose en zelfhypnose, waaronder dat je bij hypnose begeleiding hebt en bij zelfhypnose tegelijkertijd ook de begeleiding bent. Hierdoor ben je gewoonlijk (veel) meer bewust aanwezig, om die rol te kunnen vervullen. Omdat je jezelf begeleidt, kun je ook zelf bepalen welke richting je op gaat. Al kun je de techniek die wij gebruiken ook prima samen doen met iemand anders, wat prettig kan zijn bij onder andere de aanpak van pijn.

(Zelf)hypnose is ook anders dan meditatievormen en mindfulness, al zijn er ook zeker overeenkomsten en sluit het één het ander niet uit. Als voorbeeld: bij mindfulness kun je je heel bewust zijn van hetgeen waar je mee bezig bent en dat je in het hier en nu bent, terwijl je bij hypnose weliswaar heel gefocust bent, maar tegelijkertijd verder los kunt staan van je lichaam. Daarnaast ben je tijdens hypnose ontvankelijker voor suggesties, waardoor je met hypnose veel sneller het gewenste resultaat kunt bereiken. Met de eerste stappen van onze methode heb je echter meteen een manier in handen om ook mindfulness of meditatie te beoefenen.

De inzichtin methode

In 6 stappen leer je hoe je zelf in hypnose kunt gaan en wat je vervolgens in zelfhypnose kunt doen. De eenvoudige stappen zijn door iedereen aan te leren. De inzichtin Zelfhypnose methode kan toegepast worden waar en wanneer je maar wilt, ook in een drukke omgeving, en het is een snelle techniek. Daarnaast zijn rust en ontspanning een gevolg van deze unieke methode, niet het startpunt. Dit is een bijkomend voordeel, want onze methode is hierdoor ook perfect toe te passen wanneer je bijvoorbeeld gestrest bent of pijn ervaart.

 

Ervaringen

“Drie uur informatie rond hypnose waar je direct zelf iets mee kan doen, persoonlijk inzetbaar!”
Paul

“Praktische oefeningen die je zelf thuis kunt oefenen”
Bea

“Dit is zo bruikbaar, direct bruikbaar, dat ik er mee aan de slag wil NU! Dankbaar dat ik het heb leren kennen.”
Lea

“Ik kan hiermee verder, kan dit oefenen en zo problemen daadkrachtig aanpakken”
Jeannine

“De eerste dag is voor mij bekend terrein, de tweede dag gaat net een stap verder, supergoed! Zelf dingen kunnen aanpakken! Dat maakt het verschil.”
Mieke

“Nu pas besef ik hoe sterk we zelf baas kunnen zijn over ons lichaam. Mijn tweede bevalling verliep zalig ontspannen, en ook al was de pijn aanwezig, ik kon die samen met mijn partner ombuigen naar een warm, beter gevoel.”
Tineke

“Heel veel bijgeleerd. Moe maar met een super voldaan gevoel.”
Marijke

Schrijf je nu in voor de workshop!

De inzichtin Zelfhypnose Weekend Workshop

Zin in een hypnotisch weekendje weg? In deze 2-daagse workshop leer je niet alleen onze krachtige zelfhypnose methode, je krijgt tevens diverse aanvullende technieken onder de knie die je kunt toepassen tijdens zelfhypnose. Doordat je 2 dagen lang aan de slag gaat met theorie en praktijk, ben je zeker van het ontdekken van de juiste aanpak en nuances voor jou. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten, en een methode die de rest van je leven toepasbaar blijft, zonder dat je daarvoor naar een hypnotherapeut hoeft.

Door de opzet van deze workshop waarbij onderling geoefend wordt, is de inzichtin Zelfhypnose Weekend Workshop ook ideaal om te volgen met je partner, een vriend(in), collega of familielid! Met wie zou jij lekker een weekendje weg willen om zelfhypnose te leren?

Inhoud

Je leert onder andere…

 • Wat hypnose wel en niet is
 • Hoe je brein werkt
 • Wat je onderbewuste voor je doet
 • De inzichtin Zelfhypnose methode, die je voor de rest van je leven kunt gebruiken
 • Diverse aanvullende technieken, toepasbaar tijdens zelfhypnose
 • Iemand anders begeleiden naar rust en ontspanning

Je krijgt onder andere…

  • Kennis en inzicht in jezelf
  • Meer grip op je leven, door de samenwerking met je eigen onderbewuste
  • Toegang tot een webpagina met het naslagwerk, zodat je altijd de up-to-date versie kunt downloaden
  • De juiste begeleiding om de nuances in de technieken voor jou te vinden
  • Training van 2 ervaren hypnotherapeuten/trainers
  • 2 verzorgde dagen, inclusief lunch, in een comfortabele omgeving


Voor aanvullende informatie over deze workshop, kun je dit nieuwsbericht lezen.

Inschrijven

De data van 2018:

Op dit moment staat er nog geen nieuwe workshop gepland voor najaar 2018. Heb je interesse in deze workshop? Laat het ons weten, dan houden wij je op de hoogte van een nieuwe datum. Een privé workshop, al dan niet met mensen uit je omgeving, is altijd een mogelijkheid. Neem vrijblijvend contact op om de opties te bespreken.

Locatie:

Tulip Inn Antwerpen
Potvlietlaan 2
2600 Antwerpen, België

Boeken:

Boek gemakkelijk en snel via onze webshop, met een veilige betaalomgeving. Na betaling is je inschrijving compleet. Wanneer je inschrijving verwerkt is, ontvang je de bijbehorende factuur en een bevestiging van je inschrijving. Indien je liever op een andere manier betaald, neem dan even contact met ons op.