Particulieren

inzichtin biedt jou de hulp op dat vlak waar jij het kan gebruiken. Dit doen we met behulp van (privé) workshops, hypnotherapie sessies of met een coachingstraject, aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Ook maken we gebruik van therapieën zoals EMDR.
inzichtin heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de behandeling van stress en van (chronische) pijn. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de aanpak van allerlei andere problemen, zoals angsten, slaapproblemen of beperkende overtuigingen.

Je kunt bij ons terecht in België. In overleg zijn we bereid om te reizen en een gesprek via Skype behoort ook tot de mogelijkheden.

Als je een oplossing zoekt voor je probleem, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, en zet nu de eerste stap om van je probleem een herinnering te maken.

Bedrijven

inzichtin biedt bedrijven naast workshops ook coaching op maat. Met bedrijfscoaching bieden we coaching aangepast aan de doelen van het bedrijf. U kunt hierbij denken aan:

• Een ondernemer die zijn bedrijf wil laten groeien en last heeft van beperkende overtuigingen.
• Begeleiding in een goede communicatie richting de medewerkers.
• Individuele en groepsbegeleiding om het team in dezelfde richting te krijgen.
• Hulp bij het verkrijgen van inzicht en oplossingen voor problemen.
• De aanpak van stress.

We stellen samen een of meerdere doelen vast en pakken datgene aan wat nodig is om het doel te bereiken. Voor coaching maken we onder andere gebruik van (conversationele) hypnose en NLP, en oefeningen die we (al dan niet samen) kunnen doen.
Onze aanpak is oplossingsgericht, effectief en down-to-earth. Onze insteek is dat met de juiste hulpmiddelen iedereen zichzelf kan verbeteren.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.