Patiëntenverenigingen gezocht!

Gezocht!

Deze maand hebben wij in samenwerking met patiëntenvereniging RA Liga (Reumatoïde Artritis) wederom een dag voor hun leden georganiseerd. De vorige keer hebben wij een interactieve boekpresentatie gegeven, welke zeer goed werd ontvangen. En ook het team van inzichtin geniet van zulke dagen!

Nu zouden we graag meer met patiëntenverenigingen willen samenwerken, om een steentje bij te kunnen dragen voor mensen met (chronische) pijn. Ken jij een patiëntenvereniging die regelmatig activiteiten voor hun leden organiseert?

Snelle en effectieve oefeningen

Wij bieden deelnemers aan onze workshops kennis en inzicht op het vlak van zelfhypnose (dit heeft raakvlakken met mindfulness, maar gaat verder dan dat). We leren over gewoontes en patronen, en hoe dit in je brein werkt. Om er vervolgens met gerichte oefeningen, onder begeleiding van ervaren trainers, mee aan de slag te gaan!

Op deze manier leert de deelnemer wat hij/zij zelf kan doen aan de beleving van pijn, wat een gevoel van controle kan (terug)geven. En dit brengt ook indirecte positieve effecten met zich mee, zoals bijvoorbeeld een vermindering van de angst voor de pijn.

Dus ken jij een patiëntenvereniging die workshops voor hun leden organiseert? Wij horen het graag van je! Stuur ons vrijblijvend een email of bericht ons op Facebook. Wie weet kan inzichtin ook bij jullie een mooie bijdrage leveren.