inzichtin Hypnose Weekend

Een weekend vol hypnose

Beste hypnose vrienden en collega’s,

Als een oud idee opnieuw gaat kriebelen, wordt het hoog tijd om er iets mee te doen! Dus bij deze: het inzichtin hypnose weekend…

Wat:

Een weekend weg met mensen uit het hypnose wereldje. Kennis en inzicht uitwisselen, groepssessies, 1op1 sessies, een mogelijke masterclass, met elkaar meedenken, enzovoort. Ruimte voor waar maar behoefte aan blijkt te zijn. Go with the flow – geen planning, wel gezelligheid en hypnose! Denk aan het soort samenzijn tijdens een training, maar dan zonder de training 😉

Voor wie:

Voor mensen die actief bezig zijn met hypnose. Omdat dit de eerste keer is dat we dit regelen, geven we de voorkeur aan mensen die wij (Yves en Bregje) al ‘ns eerder hebben gezien. Dit betekent echter niet dat het een gesloten ‘ons kent ons’ inschrijving is.

Waar en wanneer:

Er zijn op dit moment 2 opties qua datum;
11/12 november
9/10 december
Beide opties zijn een weekend.

De locatie is nog niet bekend, dit hangt ook af van de hoeveelheid aanmeldingen. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen locatie en de hoeveelheid deelnemers, we doen ons best dit zo laag mogelijk te houden. We kijken naar een (of meerdere) vakantiehuisje(s). Heb je nog aanvullende suggesties voor accommodatie, dan horen we het graag.

Heb je serieuze interesse om mee te gaan en kun je (een van) die weekenden, stuur Bregje Mulders dan een privé berichtje op Facebook. Je wordt dan toegevoegd aan een besloten Facebook groep, waar we samen verder besluiten over de beste opties.