inzichtin Hypnose Weekend – Oktober ’18

Op naar Limburg!

Afgelopen weekend was alweer het derde inzichtin Hypnose Weekend, en het was weer top! We hadden 2 geschakelde huisjes, welke al snel omgevormd werden. Het ene huisje werd de eetplek, het andere huisje had de banken en flipchart. Al hebben we uiteindelijk niet veel binnen gegeten, wát een prachtig weer! We hebben voor het eerst heerlijk buiten kunnen lunchen in de zon, met uitzicht op het meer. De zaterdagavond zijn we uit eten gegaan met de groep, ook dat was een eerste keer. Met nadien nog een vuurtje voor de huisjes…

Tijd voor hypnose

Er zat een mooie flow in het weekend, ook qua hypnose onderwerpen. We hebben brainstorms gehouden rond o.a. hypno dreams, regressie en hypnose bij kinderen is besproken, er zijn demo’s gegeven (zoals een aangepaste inductie en magnetisme & mesmerisme), enzovoort. De achtergrond van enkele nieuwe deelnemers gaf ook ons weer een interessante kijk op de toepassing van hypnose.

Inschrijven voor een weekend met mensen die je niet kent, kan best spannend zijn, lijkt ons. Maar binnen no time voelde het opnieuw als 1 groep, met oude bekenden en nieuwe deelnemers. Hoe fijn is het om even helemaal tot rust te komen in een prachtige omgeving, tijdens een weekend vol warmte en hypnotische gezelligheid? Op naar de volgende!