inzichtin Hypnose Weekend – November ’17

De intentie

Een aantal maanden geleden gingen we op zoek naar deelnemers voor wat we omschreven als: “Een weekend weg met mensen uit het hypnose wereldje. Kennis en inzicht uitwisselen, groepssessies, 1op1 sessies, een mogelijke masterclass, met elkaar meedenken, enzovoort. Ruimte voor waar maar behoefte aan blijkt te zijn. Go with the flow – geen planning, wel gezelligheid en hypnose! Denk aan het soort samenzijn tijdens een training, maar dan zonder de training.”

Afgelopen weekend was het zo ver, het eerste inzichtin Hypnose Weekend! En wat ons betreft is die intentie helemaal uitgekomen.

Een weekend vol …

9 hypnotherapeuten in een vakantiehuisje leverde een weekend vol gezelligheid, hypnose, kennis&inzicht, warmte en mooie herinneringen op. Bonuspunten voor de kok en de masseuse, die gaan op het wensenlijstje voor de volgende keer!

We begonnen de vrijdagavond met een toost op het weekend en een staande ovatie voor de laatst arriverende deelnemer. De toon was gezet! Een aantal deelnemers kenden elkaar al van eerdere trainingen, er waren ook enkele onbekende collega’s, maar daar was al snel niks meer van te merken. De flipchart werd gevuld met diverse onderwerpen waar enkelen van ons wat over wilden delen. Zo was er uiteraard hypnose, (New Code) NLP, meedenken met een collega over een nieuw product, Gestalt dialogen tijdens hypnose, enzovoort. Plus de waardevolle gesprekken er omheen, top!

Ja, het was een mooie groep, en een tof weekend 🙂 Nu een datum prikken en de volgende gaan organiseren…

De omgeving op het vakantiepark.