inzichtin Hypnose Weekend – Maart ’18

Op naar Zeeland!

2 t/m 4 maart waren dagen waar wij naar uitkeken, om opnieuw met gelijkgestemden een hypnotisch weekendje in te duiken! Dit keer hadden we een huisje in Zeeland, op loopafstand van het strand, en van alle gemakken voorzien (er was zelfs een sauna aanwezig, lekker!). Via de besloten Facebook groep hielden we elkaar op de hoogte van o.a. de locatie van het huisje. Net zoals de vorige keer hadden we 9 deelnemers, voor ons een aantal bekenden en een aantal nieuwe gezichten. Helaas moesten enkelen al eerder weg en konden anderen pas later komen, maar rond 6u op vrijdagavond was de groep voor dat moment compleet, en we zaten al snel gezamenlijk aan de grote tafel.

De flipchart werd gevuld met vragen en onderwerpen, een boodschappenlijstje werd gemaakt en wat opnieuw opviel, is hoe gemoedelijk het allemaal verliep. Iedereen komt met eenzelfde intentie, en dingen zoals de tafel dekken, boodschappen doen, eten koken… het vindt zijn weg allemaal vanzelf. Als de één zich tijdens zo’n weekend even terug wil trekken, een ander wil wandelen, een derde wil wat werken, ook dat gaat gewoon ‘go with the flow’, om vervolgens weer samen te komen voor meer hypnose.

Hypnotische gesprekken

De onderwerpen waren zeer divers; eyes open hypnosis kwam voorbij, armlocks, hypnotische verhalen bij kinderen, Mind Bending Language, inducties … Er werd gespard over vragen en onderwerpen zoals vergeving, slapende cliënten, secondary gains en hypnose met bekenden, noem het maar op. En verder waren er uiteraard weer vele interessante gesprekken en een flinke dosis humor! Inclusief gekke stemmetjes, de slappe lach, specifieke bananenwensen, maffe foto’s en 2 mystery guests 🙂

Het was fijn om bekenden weer te zien, en om toffe nieuwe mensen te leren kennen. Wij hebben wederom een super weekend gehad, en gaan de volgende plannen voor het najaar! Interesse om mee te gaan? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief (helemaal onderaan de pagina), dan blijf je als eerste op de hoogte.