Editie 4 van het inzichtin Hypnose Weekend!

Opnieuw naar Cadzand

Vorig jaar maart was het inzichtin Hypnose Weekend in Zeeland, waar wij een luxe huisje hadden in Cadzand. Dit jaar maart vertrokken we opnieuw die kant op, waar we zelfs een nog ietsje luxer huisje aantroffen. En in tegenstelling tot de ijzel en sneeuw van 2018, hadden we nu prachtig weer!

Zoals gewoonlijk werd de flipchart al snel gevuld met diverse onderwerpen, en voor de verandering hebben we ze dit keer allemaal afgecheckt. We hebben diverse hypnotische onderwerpen besproken, uitgeprobeerd en geoefend. Het bleef echter niet bij hypnose, we hebben onder andere lach yoga en een opstelling van verlangen mogen ervaren. Indrukwekkend en … heel goed!

Ja, het was weer een fantastisch weekend, met (oude) bekenden en nieuwe gezichten, stuk voor stuk toppers! Voeg wandelingen naar het strand toe, een avondje uit eten, een lach en een traan, ontbijten met eitjes naar keuze, goeie babbels en onverwachte sessies … Onze intentie is ‘go with the flow’ tijdens deze weekenden, en dat is ook deze keer weer dik geslaagd. Op naar een jubileum editie! Waar zullen we de volgende keer naartoe gaan?
Foto’s met dank aan een deelnemer.