Deelnemers gezocht, nog enkele plaatsen vrij!

Een hypnotisch weekendje weg…

Buiten wordt het langzaam wit, huizen en winkels vullen zich met lichtjes en kerstbomen, en oud&nieuw komt in zicht. Heb jij al zin om straks vol enthousiasme het nieuwe jaar in te springen? Een weekendje weg is alvast een mooi vooruitzicht!

inzichtin Hypnose Weekend

Wat dacht je van het inzichtin Hypnose Weekend? Wij hebben nog enkele plaatsen vrij voor het weekend van 2 t/m 4 maart 2018. Dit weekend is speciaal voor hypnotherapeuten, hypnotiseurs en NLP’ers die zin hebben in een gezellig & leerzaam samenzijn met collega’s. Op dit moment is er nog ruimte voor 4 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.
Meer weten over de opzet van het weekend, de kosten of de organisatie? Je leest er alles over op deze pagina. Meteen aanmelden? Stuur dan Bregje even een berichtje op Facebook.

inzichtin Zelfhypnose Weekend Workshop

Een andere optie is de inzichtin Zelfhypnose Weekend Workshop, van 2 t/m 4 februari 2018. Ook hiervoor hebben wij op dit moment nog plaatsen vrij. Heb jij weinig tijd voor jezelf, bijvoorbeeld door mantelzorg? Heb je last van je eigen negatieve gedachten? Word je zenuwachtig als je moet presteren? Heb jij je goede voornemens alweer klaarliggen, en weet je diep vanbinnen dat je ze toch niet waar gaat maken, terwijl je dat eigenlijk wel wil? Zomaar wat redenen om zelfhypnose te gaan leren.

Met zelfhypnose kun je jezelf precies datgene bieden dat je nodig hebt. Of dat nu is om een effectieve manier te hebben om even tot rust te komen, om jezelf te ondersteunen, of om meer grip op je leven te krijgen … Het kan allemaal! In deze post leggen we je uit hoe dat zit, hoe 1 techniek zo ruim inzetbaar is. De workshop is geschikt voor mensen zonder enige hypnose ervaring, en ook mensen mét ervaring kunnen hier terecht. Lees meer op deze pagina, of schrijf je direct in via onze webshop. Je boekt je deelname deze maand ook nog ‘ns met €20 korting met webshopcode HYPNOTICHOLIDAYS, maar let op, want vol=vol!