December feestmaand kortingscode!

Nu we in de laatste maand van het jaar zitten, blikken we terug op een mooi 2017. En om het nieuwe jaar ook mooi te beginnen, kun je in onze webshop de gehele maand gebruik maken van een kortingscode!

2017

Het afgelopen jaar begon voor ons goed met al meteen meerdere HJS workshops en een nieuwe praktijkruimte voor Bregje, en in de periode die volgde, zaten wij ook niet stil met de ontwikkeling van nieuwe producten. De inzichtin Pijn Masterclass werd in een compleet nieuw jasje gestoken en werd zeer positief ontvangen. Ons HJS programma werd uitgebreid met een communicatietraining én het Herprogrammeer Je Stress boek, en we organiseerden een hypnotisch weekendje weg voor collega’s. En natuurlijk zijn we al vooruit gaan plannen…

2018

We beginnen 2018 met de Zelfhypnose Weekend Workshop in februari. In de maanden daarna hebben wij 2 masterclasses gepland, hebben we nog een weekend met collega’s (daarover binnenkort meer, voor de geïnteresseerden) en geven we nogmaals de zelfhypnose workshop. Mocht je meer willen lezen over de workshop, kijk dan ook even naar het nieuwsbericht met aanvullende informatie.

€20 korting!

Meedoen met een workshop of masterclass? Dat kan deze maand extra voordelig! Want om het jaar leuk af te sluiten, kun je nu jouw deelname aan een workshop of masterclass boeken met maar liefst €20 korting! De gehele maand december kun je in onze webshop de volgende kortingscode* gebruiken:

HYPNOTICHOLIDAYS

Schrijf je nu snel en gemakkelijk in en begin ook jouw 2018 hypnotisch goed! Wij wensen je alvast een feestmaand vol warmte en gezelligheid toe. Geniet van het maken van mooie herinneringen! En wie weet zien we elkaar in februari?

*De kortingscode is enkel in december geldig bij aankopen via onze webshop. De kortingscode kan toegevoegd worden aan de winkelmand of gebruikt worden bij het afrekenen. De kortingscode werkt niet i.c.m. de HJS producten, deze kunnen los besteld worden.