Alle begin heeft een einde…

En alle einde heeft een begin…

Af en toe is het goed om even stil te staan om te kijken of waar je staat, je nog helemaal bevalt. En zo niet, dan is het goed om actie te ondernemen om de situatie te verbeteren. Hoe verdrietig we het ook vinden, dit betekent in ons geval dat we onze jaren met inzichtin af gaan sluiten. Het is een fantastische reis geweest.

inzichtin werd in 2014 opgericht door Yves, en Bregje kwam er begin 2016 bij. Door de jaren heen zijn er vele mensen op ons pad gekomen, en hebben we veel steun, enthousiasme, en warmte mogen ontvangen. Workshop deelnemers, cliënten, bedrijven en verenigingen, social media volgers, collega’s, en natuurlijk onze directe omgeving… Dank jullie wel!

Alle ervaringen, de lol, de openheid, de inspiratie, de kennis die we mochten delen en op hebben gedaan, de vriendschappen die zijn ontstaan, het is teveel om op te noemen. We hebben er echt onwijs van genoten.

Bregje heeft ervoor gekozen om nu zelf verder te gaan, met een nieuwe naam, een fris begin. Uiteraard wel met een vleugje “kennis en inzicht overdragen”! Het staat nog in de kinderschoenen, maar Lifebloom is een feit. De inzichtin website zal voorlopig blijven staan, de Facebook pagina en de mailing list zullen binnenkort veranderen naar Lifebloom.

Mocht je alsnog een workshop van inzichtin willen volgen, neem dan even contact op met Bregje. Binnenkort lees je meer over de nieuwe plannen!

Nogmaals bedankt ♥

Met een lach en een traan,
Yves & Bregje