Pak je pijn aan met de inzichtin Zelfhypnose Methode

  • Heb jij het gevoel dat je geen controle hebt over de pijn?
  • Ben je door de pijn minder zelfredzaam en zelfstandig dan je zou willen?
  • Kun je alleen met externe hulp rust en ontspanning ervaren?
  • Mis jij door de pijn het vertrouwen in jezelf?

 

De inzichtin Pijn – Zelfhypnose Workshop helpt!

Tijdens deze 2-daagse workshop leer je, samen met anderen, een nieuwe kant van jezelf te ontdekken. Door onze unieke inzichtin Zelfhypnose Methode toegespitst op pijn, krijg jij de tools in handen om zélf wat te kunnen doen aan pijn. De methode is geen therapie of vervanging van reguliere zorg, maar een waardevolle aanvulling op wat je al doet. Vertrouwen, controle, zelfredzaamheid en ontspanning… het zijn stuk voor stuk dingen die zelfhypnose je bieden.

Hypnose bij pijn

De effectiviteit van hypnose bij pijn is al lang bekend en wordt in diverse landen (waaronder België en Nederland) ook door de medische wereld steeds vaker aangewend in uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan anesthesie, prikkelbare darm syndroom (PDS), hoofdpijn, chronische pijn… Ook jij kunt deze kennis opdoen en toepassen. Geen enkele voorkennis is vereist voor de workshop, enkel een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Je ontdekt je verborgen partner, het onderbewuste, en je leert er mee samenwerken.

Samen zelfhypnose leren

Hoe hypnose werkt, leggen we je uit tijdens de workshop. Je leert dat hypnose niet eng is, maar juist volkomen normaal, en hoe je hiermee de pijn op een andere manier kunt benaderen. Vervolgens gaan we aan de slag met zelfhypnose, wat je samen met de andere deelnemers 1-op-1 en onder professionele begeleiding gaat oefenen. Dit alles op een rustige en veilige manier. Zo leer je nog beter wat de juiste nuances van de methode zijn voor jou, en omdat je hiermee ook leert hoe je een ander kan helpen.

Verder ontdek je tijdens het weekend wat jij graag meer zou ervaren (zoals vrijheid, veiligheid, vertrouwen), om deze vervolgens met de geleerde technieken te kunnen beleven. Je ontvangt een uitgebreid handboek waarmee je thuis verder aan de slag kunt gaan, inclusief een stappenplan met extra oefeningen om je de geleerde technieken eigen te maken.

Schrijf je nu in voor de workshop!

De inzichtin Zelfhypnose Methode

In 6 stappen leer je hoe je zelf in hypnose kunt gaan en wat je vervolgens in zelfhypnose kunt doen. De eenvoudige stappen zijn door iedereen aan te leren. De inzichtin Zelfhypnose Methode kan toegepast worden waar en wanneer je maar wilt, ook in een drukke omgeving, en het is een snelle techniek. Daarnaast zijn rust en ontspanning een gevolg van deze unieke methode, niet het startpunt. Dit is een bijkomend voordeel, want onze methode is hierdoor ook perfect toe te passen wanneer je bijvoorbeeld stress of pijn ervaart.

 

Ervaringen

“Dit is zo bruikbaar, direct bruikbaar, dat ik er mee aan de slag wil NU! Dankbaar dat ik het heb leren kennen.”
Lea

“Nu pas besef ik hoe sterk we zelf baas kunnen zijn over ons lichaam. Mijn tweede bevalling verliep zalig ontspannen, en ook al was de pijn aanwezig, ik kon die samen met mijn partner ombuigen naar een warm, beter gevoel.”
Tineke

“Drie uur informatie rond hypnose waar je direct zelf iets mee kan doen, persoonlijk inzetbaar!”
Paul

“Heel veel bijgeleerd. Moe maar met een super voldaan gevoel.”
Marijke

“De eerste dag is voor mij bekend terrein, de tweede dag gaat net een stap verder, supergoed! Zelf dingen kunnen aanpakken! Dat maakt het verschil.”
Mieke

“Ik kan hiermee verder, kan dit oefenen en zo problemen daadkrachtig aanpakken.”
Jeannine

“Praktische oefeningen die je zelf thuis kunt oefenen.”
Bea

Schrijf je nu in voor de workshop!

Inhoud

In deze 2-daagse workshop leer je niet alleen onze krachtige zelfhypnose methode, je krijgt tevens diverse aanvullende technieken onder de knie die je kunt toepassen tijdens zelfhypnose. Doordat je 2 dagen lang aan de slag gaat met theorie en praktijk, ben je zeker van het ontdekken van de juiste aanpak en nuances voor jou. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten, en een methode die de rest van je leven toepasbaar blijft, zonder dat je daarvoor naar een hypnotherapeut hoeft.

Je leert onder andere…

 • Wat hypnose wel en niet is
 • Hoe je brein werkt
 • Wat je onderbewuste voor je doet
 • De inzichtin Zelfhypnose Methode, die je voor de rest van je leven kunt gebruiken
 • Diverse aanvullende technieken, toepasbaar tijdens zelfhypnose
 • Iemand anders begeleiden naar rust en ontspanning

Je krijgt onder andere…

 • Kennis en inzicht in jezelf
 • Meer grip op je leven, door de samenwerking met je eigen onderbewuste
 • Een uitgebreid handboek om thuis mee verder te werken
 • De juiste begeleiding om de nuances in de technieken voor jou te vinden
 • Training van 2 ervaren hypnotherapeuten/trainers
 • 2 verzorgde dagen, inclusief lunch, in een comfortabele omgeving


Voor aanvullende informatie over onze zelfhypnose workshops, kun je dit nieuwsbericht lezen.

Inschrijven

De data van 2018:

Er staat op dit moment nog geen nieuwe Zelfhypnose Workshop gepland voor het najaar van 2018. Interesse om toch aan de slag te gaan?

 • Wij organiseren in samenwerking met patiëntenvereniging RA Liga workshops, waar zelfhypnose onderdeel van is.
 • Wij staan altijd open voor samenwerking met andere (patiënten)verenigingen om een workshop te organiseren.
 • Wij geven ook privé workshops, voor jou alleen of samen met mensen uit je omgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij gaan graag in overleg om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie:

Tulip Inn Antwerpen
Potvlietlaan 2
2600 Antwerpen, België

Boeken:

Boek gemakkelijk en snel via onze webshop, met een veilige betaalomgeving. Na betaling is je inschrijving compleet. Wanneer je inschrijving verwerkt is, ontvang je de bijbehorende factuur en een bevestiging van je inschrijving. Indien je liever op een andere manier betaald, neem dan even contact met ons op.