Over inzichtin

inzichtin is een bedrijf wat zich er bovenal op richt om kennis en inzicht over te dragen. Wij geloven dat met de juiste hulpmiddelen iedereen zichzelf kan verbeteren. Dit doen we door het geven van workshops en training, zodat mensen zelf de juiste technieken leren om het door hun gewenste resultaat te bereiken. Wij werken oplossingsgericht, met de focus op het doel en de persoonlijke kracht van de ander.

Het team van inzichtin

Yves Gazin

Yves Gazin

Yves Gazin is ingenieur van opleiding en heeft daardoor een unieke kijk op (de toepassing van) hypnose. Hij kan als geen ander de kern van een probleem of techniek blootleggen om vervolgens de eenvoudigste weg naar een oplossing te vinden.

Tijdens een opleiding kwam hij in aanraking met chronische pijn en ontwikkelde één van de krachtigste zelfhypnose technieken die in minder dan 5 minuten pijn vermindert en vaak zelfs helemaal wegneemt.

Bregje Mulders

Bregje Mulders

Bregje Mulders maakte kennis met de zelfhypnose techniek van inzichtin, waarmee zij in korte tijd zeer goede resultaten behaalde.

Hierdoor raakte zij zo geïnteresseerd in hypnose en hypnotherapie, dat de stap naar de eerste opleiding snel gemaakt was. Naast hypnotherapie leerde zij ook aanvullende therapievormen zoals EMDR en RET om haar cliënten een optimale behandeling op maat te kunnen bieden.

 

Yves en Bregje zijn beide gecertificeerd hypnotherapeut met diverse (internationale) opleidingen en trainingen achter de rug. Zij hebben een gedeelde passie voor alles omtrent hypnose en werken samen aan de diverse programma’s van inzichtin.