Enkele ervaringen van cliënten en deelnemers van workshops

Cliënten

Erwin: “Ik heb enkele sessies mogen doen bij Bregje. Zij zorgde er direct voor dat ik mij erg op mijn gemak voelde. De sessies waren elke keer intens maar ook heel ontspannen. Een hele goede mix. Top therapeut”

Marthe: “Een paar weken geleden ben ik op een regenachtige dag zwaar gevallen met de fiets. Resultaat: een gebroken knie, met daaropvolgend een operatie en een lange revalidatie in het vooruitzicht. De eerste dagen (en nachten) na de operatie heb ik enorm veel pijn gehad. Tussen de pijnstillers door kwam de pijn heftig opzetten en lag ik vaak te huilen, verlangend naar de volgende pijnstiller. Sommige pijnstillers kon ik verdragen, van andere kreeg ik maagpijn, werd ik kortademig en viel ik in een verdoofde half slaap. Ik begon me zorgen te maken over de grote hoeveelheid pijnstillers die ik nodig had.
Vorig jaar heb ik een weekendcursus zelfhypnose bij chronische pijn gevolgd bij Yves (ik heb reuma). Dat heeft me toen veel inzichten gegeven, dus ik besloot Yves terug te bellen. Via de telefoon heeft hij me een aantal handvaten gegeven om om te gaan met de voortdurende pijn. De nachten zijn nog eventjes moeilijker gebleven, maar na een paar dagen was ik overdag pijnvrij en na een week kon ik ook slapen zonder pijnstiller.
Het inzicht dat pijn wel degelijk nuttig kan zijn, heeft ook bijgedragen om er beter mee om te gaan.
Een dikke merci dus, Yves, voor de hulp! ”

Sabine: “Dit is de ideale manier om een fobie efficiënt aan te pakken zonder er meteen rechtstreeks mee geconfronteerd te worden.”

Susanne: “Mijn ervaring met Yves Gazin en Bregje Mulders is zeer positief te noemen. Als borstkankerpatiente ben ik met Yves een bijzonder traject ingegaan. Het is een zeer waardevolle bijdrage geweest op de weg naar genezing. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen, ziek of niet ziek. Pijnbestrijding, ontspanning, het tot jezelf komen, kortom voor mij onmisbaar. Met Bregje ga ik het laatste stukje doorlopen want op dit moment, juni 2016, heeft de arts mij laten weten dat de tumor of het weefsel dat er nu nog zit slechts 5,3 mm bij 8,7 mm is en waarschijnlijk uitsluitend dode cellen bevat. Yves en Bregje jullie kwamen precies op tijd in mijn leven en daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor.”

D.: “Ik kwam bij Bregje i.v.m. mijn nog steeds onvervulde zwangerschapswens al ruim 3 jaar. Ik had erg moeite dit los te laten en werd hier vaak mee geconfronteerd. Na al 1 sessie voelde ik me veel beter! Ik merk nu dat de confrontatie voor mij veel minder is geworden, waardoor ik rustiger ben en weer goed in mijn vel zit. Het is een snelle aanpak/behandeling. Ik ben niet zo’n prater wat emoties betreft en zocht dan ook naar een ander alternatief. Ik ben erg blij dat ik bij Bregje terecht ben gekomen, al na 1 behandeling ben ik eindelijk mezelf weer. Ik raad dit dan ook iedereen aan, vooral ook omdat het voor veel “problemen” goed werkt. Nogmaals bedankt! ”

Anja: “ik was heel sceptisch in het begin… groepssessies bleken niet hét ideale voor mij: maar ik heb enorm veel gehad aan de privé- gesprekken! Ik kan er geen verklaring voor vinden, maar ik heb zoveel gemakkelijker nu: kan zoveel beter omgaan met de pijn!!En mooi meegenomen: ik ben niet meer bang van pluimvee!!! (ja Yves, het werkt nog steeds!) Dus een hele dikke merci aan Yves en aan Jeanine Engelen die in zee durfde te gaan met hem!!!”

Wilton: “heel erg goed geholpen. het is volgens mij een prima therapie voor iedereen met psychische klachten.”

Claudia: “Bregje Mulders was authentiek en betrokken en ze is iemand aan wie je je kunt toevertrouwen.”

Yvonne: “Hele fijne sessie gehad, flink de diepte in gegaan. Mijn probleem is al een stuk minder groot geworden. Ik ken een aantal mensen dat hier baat bij zou kunnen hebben.”

J.: “Je me op mijn gemak stelde en er een rustige relaxte sfeer hangt. Ben er blanco ingestapt en het heeft zeker wel iets losgemaakt in mezelf en bepaalde inzichten gegeven
Ik zal in de toekomst zeker nog contact opnemen om te kijken waarmee je mij verder zou kunnen helpen” (Ontspanningssessie)

Wil: “Het was fijn om de dingen te herkennen en te voelen en nu ik thuis ben te merken dat het ook echt helpt zoals rust in mij en met eten . met [naam] voelt al veel rustiger ,we gaan zaterdag naar haar toe ik kan dat nu met een liefdevol gevoel doen. Heeeeeel erg bedankt. Het is erg mooi wat je geeft.”

Inge: “Het voelde vanaf eerste minuten veilig en vertrouwd.
De sessies verliepen ook op een prettige en ontspannen manier.
De audiobestanden voor thuis zijn een fijne en welkome aanvulling. Ik luister ze nog steeds, dagelijks, ook al zitten mijn sessies erop.
Wat mij nog steeds verbaasd is dat het afvallen inderdaad automatisch en ontspannen verloopt en dat ik, als vanzelf, kleinere porties neem en de tijd neem om het op te eten en geen behoefre heb te snoepen.
Afvallen is nu geen strijd. 🙂”

Marjet: “De sessies die ik bij je heb gehad zijn voor mijn gevoel voldoende geweest. Ik heb nog even gewacht met deze mededeling omdat ik nog een uitstapje met [naam] voor de boeg had naar [naam] in de afgelopen dagen.
We zijn net terug en ik heb het heel erg fijn gehad tijdens deze reis met veel cafébezoekjes (met thee, koffie en frisdrank.)
Voor mij is de hypnose een eyeopener geweest. Nooit geweten dat het onderbewuste in korte tijd zo gereset kan worden dat je oude gewoonten en reflexen zonder moeite kan veranderen.
Daarnaast vond ik je een hele fijne begeleider. Dat voelde vanaf het begin vertrouwd. Ik zal je praktijk zeker aanbevelen bij mijn kennissen.”

Rachel: “ik vond het een fijne ervaring en het was allemaal positief.”

Petra: “Heb het als een positief ervaren, vooral als persoon vind ik je heel prettig. Ik denk dat het voor mij op een verkeerd moment is geweest maar haal er nog wel iedere dag iets goeds uit. Dus het heeft zeker nut gehad en komt nu echt op mijzelf aan, uiteindelijk is dit natuurlijk altijd zo en is het een hulpmiddel.”

Anoniem: “Het gaat goed, er zijn wel degelijk dingen veranderd.
Langs de ene kant ben ik kordater in het beslissen of ik een welbepaalde operatie zelf zal doen of samen met [naam]. Eens het besluit genomen, laat ik het los. Ik voel me geen zwakkeling meer als ik heb afgesproken om ze met [naam] te doen.
Doe ik ze wel zelf, dan ben ik rustiger. De tijd dat ik er weken van tevoren al mee bezig was, is voorbij. Nu is het nog maximum een of 2 dagen. Ik werk daarbij nog iedere keer met het beeld dat de operatie slechts een klein hobbeltje is op mijn levenspad, ipv de berg die het vroeger was en dat brengt telkens rust.
Tijdens het opereren, heb ik mezelf beter onder controle en lukt het niet meteen zoals ik wil, dan kan ik het beter relativeren zonder te panikeren.
En eergisteren nog, verbaasde ik mezelf toen ik spontaan besloot om in mijn eentje een kapot oogje bij een kat uit te halen. Iets wat ik nog maar 2 keer heb gedaan, telkens bij [naam] en de laatste was lastig en ook al lang geleden.
Ik dacht er even over na, en besloot toen dat ik technisch perfect weet hoe het moet, en dat lastig ook wel lukt, dus dat ik [naam] daar niet voor nodig had.
En het is gelukt. Ik heb dat katje in een moeite door gelijk ook gesteriliseerd, terwijl ik vroeger zo leeg zou geweest zijn van het oogje uithalen, dat ik de energie niet meer zou hebben kunnen opbrengen om dan gelijk nog een operatie te doen.
Ook de recuperatietijd na iets stresserend, is dus beduidend korter geworden.
Dus eigenlijk alleen maar goed nieuws!
Pas sinds een paar weken, misschien een maand, heb ik het gevoel dat deze veranderingen ook echt vaste bodem hebben bereikt en wortels kunnen krijgen..”

Paul: “Drie uur informatie rond hypnose waar je direct zelf iets mee kan doen, persoonlijk inzetbaar!”

Bea: “Praktische oefeningen die je zelf thuis kunt oefenen”

Lea: “Dit is zo bruikbaar, direct bruikbaar, dat ik er mee aan de slag wil NU! Dankbaar dat ik het heb leren kennen.”

Jeannine: “Ik kan hiermee verder, kan dit oefenen en zo problemen daadkrachtig aanpakken”

Mieke: “De eerste dag is voor mij bekend terrein, de tweede dag gaat net een stap verder, supergoed! Zelf dingen kunnen aanpakken! Dat maakt het verschil.”

Tineke: “Nu pas besef ik hoe sterk we zelf baas kunnen zijn over ons lichaam. Mijn tweede bevalling verliep zalig ontspannen, en ook al was de pijn aanwezig, ik kon die samen met mijn partner ombuigen naar een warm, beter gevoel.”

Marijke: “Heel veel bijgeleerd. Moe maar met een super voldaan gevoel.”

Anoniem: “Er werd bijzonder positief gereageerd en iedereen stond versteld van de enorme kracht van zelfhypnose. Naast het positieve resultaat ontdekte ik een rustige, serene gewaarwording door heel mijn lichaam. De emoties die vrijkwamen waren rustgevend en maakte mij niet paniekerig zoals voordien, waardoor ik ze een plaats kon geven om zodoende mijn lichaam van die stress te ontdoen welke in het verleden toch ook zijn negatieve weerslag had op mijn pijnen.”

 

Herprogrammeer Je Stress deelnemers

“Heb gevonden wat mij tot rust brengt.”

“Verschillende soorten oefeningen waarbij je zelf bepaalt wat het beste werkt. Duidelijke, klare uitleg die down-to-earth is.”

“Mezelf op een andere (rustige) manier leren kennen.”

“Het doen en ervaren. Is goed om de verandering door te voeren.”

“De praktische oefeningen + nieuwe kanten van jezelf leren kennen.”

“Doe zo voort! Goed gedaan. Proficiat.”

“Dit maakt onderdeel uit van een goede mentale gezondheid, iets waar iedereen aan moet werken.”

“Zeer goede uitleg. Veel bijgeleerd.”

“Ik kijk wel uit naar een vervolg.”

“Was zeer ok.”

“Persoonlijke aanpak. One-on-one oefeningen. Oefeningen opgedeeld in duidelijke stappen.”

“Het lachen, wat op zich ook al stress verlagend werkt.”

“De achterliggende logische theorie. De eenvoud van het idee.”

“Het constant naar een leuk moment gaan.”

“Ik heb inzicht gekregen in een methode om mijn reacties op stress te trainen. Dit geeft veel perspectieven, ga ik zeker toepassen.”

“Positieve houding en benadering. TOP!”

“Interessant, goed gebracht.”

“Het is goed om je op een eenvoudige manier zo bewust te worden van jezelf, om het verschil tussen gestuurd en ongestuurd je gedachten op te laten komen.
Bedankt voor het aanreiken van meer gestructureerde methodes om mee te experimenteren.”

“Was goed, niet saai, op het juiste tempo. Goede, klaar en duidelijke uitleg.”

“Oefeningen opgedeeld in duidelijke stappen.”

“Sommige technieken waren onbewust al gebruikt, maar zijn nu verfijnd.”

“Nieuwe techniek die verder moet verkend worden. Goede kennis en begeleiding.”

“De duidelijke en logische uitleg. De oefeningen stap voor stap doen. De reacties en verhalen van de deelnemers. De overtuigingskracht van de lesgever en de methode.”

“Heel interessante workshop! Alles oké, doe zo verder zou ik zeggen.”

“Belangrijk om mentale gezondheid te promoten.”

“Zeer goed. Dat het gevoel er echt was. Totaal beleving.”

“De theorie vond ik heel interessant.”

“De inkijk in het denken en ervaren. Doe zo verder.”

“De achtergrond snappen van iets wat je onbewust deed.”

 

inzichtin Pijn Masterclass Deelnemers

“Bedankt voor de fijne dag en de fijne opleiding.”

“De inspirerende docenten Yves en Bregje hebben mij veel nieuwe tools geleerd die ik graag in praktijk wil brengen.”

“Een goede masterclass pijn management, duidelijke uitleg, veel geleerd.”

“Interessante masterclass werken met pijn. Een geweldige training omgaan met pijn erbij.”

“Ik kan het aan iedereen aanbevelen. Was leerzaam, inspirerend en ik kan er mee aan de slag.”

“Ik zeg het ook: aanrader!”

“Super aanvullend bij hypnose.”

“Simpele doch sublieme methode voor pijnregulering door middel van zelfhypnose.”

“Dank voor de inspirerende dag.”

“Zaterdag Masterclass Pijn gevolgd. Vanaf maandag de nieuwe inzichten gelijk kunnen toepassen. Zeer praktisch.”

“Dat was een boeiende Masterclass Pijnreductie, nieuwe inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan.”

“De inzichtin pijn Masterclass, is een goed verzorgde Masterclass in een fijne setting, waarin veel tools worden aangereikt. Dank aan Bregje en Yves.”

“Leerzaam, leuke groep, top trainers! Bedankt!”

“Top cursus, super georganiseerd, veel geleerd en ik ga hier heel erg van profiteren. Een echte aanrader.”

“Erg informatief, nieuwe invalshoeken, laagdrempelig en een heel open manier van “opleiden”. Bregje en Yves, jullie zijn heel kundig en gedreven in wat jullie doen en uitdragen. Jullie gaven zoveel persoonlijke feedback, zowel uit jullie eigen ervaring als aandacht voor de cursist. Chapeau!”

Wat een inspirerende masterclass van Yves Gazin en Bregje Mulders Van In[Zicht]In. Helder, duidelijk en leerzaam. Dank voor een mooie dag!

“Goed georganiseerde cursus, zeer informatief, goeie praktijkoefeningen en zeer goed aansluitend op mijn werk in de praktijk. Top cursus, kan ik maar aanraden.”

“Veel enthousiasme, betrokkenheid, integriteit en resultaatgerichtheid naar de cliënt toe. Super! Bedankt voor de fijne dag.”

Het was zeer leerzaam en ben blij met mijn nieuwe inzichten en tools. Dankjewel.”

Inzicht heb ik zeker gekregen. Ga er zeker mee aan de slag!

“Weer een mooie ervaring en kennis erbij.”

“Veel meer inzicht in hypnose als geheel en van pijnervaring in het bijzonder. Mooie methodes gekregen om te integreren in mijn praktijk. Ook fijne methode voor zekfhypnose gekregen. Waardevol voor klanten met chronische pijn.”

 

OverigSommige ervaringen komen van de site van Bregje.