Preview 2018

Preview 2018

Zin in een hypnotisch weekendje weg? Ook in 2018 zullen wij weer diverse trainingen en workshops geven. Hier alvast een sneak peek met enkele datums om in je agenda te zetten!

 

inzichtin Pijn Masterclass

Komend jaar zullen we, in samenwerking met Take Off Support, opnieuw de geaccrediteerde inzichtin Pijn Masterclass geven. Aankomende 28 oktober geven wij deze masterclass voor de laatste keer in 1 dag, vanaf volgend jaar is dit een 2-daagse. De data zijn:

24 & 25 maart
9 & 10 juni

Het verschil met de huidige 1-daagse opzet is vooral praktijkgericht, het naslagwerk en de geboden info blijft gelijk. De masterclass in 2 dagen geven biedt ons meer ruimte om in te spelen op vragen van deelnemers en op het (met begeleiding aanwezig) eigen kunnen maken van de lesstof.

Mocht je de masterclass liever in 1 dag volgen, wacht dan niet te lang – er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor 28 oktober. Vol = vol! Je kunt je nu inschrijven voor zowel 28 oktober als voor de datums in 2018 via deze link.

 

inzichtin Zelfhypnose Weekend Workshop

Vanaf volgend jaar bieden wij onze vertrouwde zelfhypnose met daar omheen een nieuw jasje, om nog beter in te kunnen spelen op de unieke wensen en situaties van de deelnemers. In deze 3-daagse workshop leer je niet alleen onze krachtige zelfhypnose methode, je krijgt tevens diverse aanvullende technieken onder de knie die je kunt toepassen tijdens zelfhypnose.

Doordat je 3 dagen lang theorie en praktijk oefent, ben je zeker van het ontdekken van de juiste aanpak en nuances voor jou. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten, en een methode die de rest van je leven toepasbaar blijft, zonder dat je daarvoor naar een hypnotherapeut hoeft. De data zijn:

2/3/4 februari
25/26/27 mei

Door de opzet van deze workshop waarbij onderling geoefend wordt, is de inzichtin Zelfhypnose Weekend Workshop ook ideaal om te volgen met je partner, een vriend(in), collega of familielid! De details van deze workshop komen later nog, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat er een korting zal zijn wanneer je met 2 inschrijft.

Met wie zou jij lekker een weekendje weg willen om zelfhypnose te leren? Zet de datums alvast in je agenda en hou onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie!