De krachtigste zelfhypnose

Ben je op zoek naar een manier om…

… snel te ontspannen?
… je stress zelf aan te pakken?
… je pijn zelf te verminderen?
… sneller en dieper te kunnen mediteren?
… de kracht van je eigen brein te ervaren?
… sneller, beter en langer te slapen?

Maar je hebt geen zin/tijd om…

… weken opleiding te volgen?
… uren per dag te oefenen?
… veel geld uit te geven?

Dan is de workshop zelfhypnose…

… de krachtigste zelfhypnose
… die je in een weekend kunt leren
… in een groep met de juiste begeleiding


Werken met je onderbewuste

Hoe hypnose en hypnotherapie werkt, kun je op deze site lezen. Maar er is ook nog zelfhypnose, wat een zeer waardevolle aanvulling is! Bij zelfhypnose werk je met je eigen onderbewuste om die dingen aan te pakken die voor jou van belang zijn. Je kunt hierbij denken aan jezelf een boost geven op gewenste vlakken, beperkende overtuigingen veranderen, pijn behandelen, enzovoort. Daarnaast biedt zelfhypnose ook rust en ontspanning.

De verschillen

Er zijn meerdere verschillen tussen hypnose en zelfhypnose, waaronder dat je bij hypnose begeleiding hebt en bij zelfhypnose tegelijkertijd ook de begeleiding bent. Hierdoor ben je gewoonlijk (veel) meer bewust aanwezig, om die rol te kunnen vervullen. Al kun je de techniek die wij gebruiken ook prima samen doen met iemand anders, wat prettig kan zijn bij onder andere de aanpak van pijn. Omdat je jezelf begeleidt, kun je ook zelf bepalen welke richting je op gaat.

(Zelf)hypnose is ook anders dan meditatievormen en mindfulness, al zijn er ook zeker overeenkomsten en sluit het één het ander natuurlijk niet uit. Bij meditatie en mindfulness kun je je heel bewust zijn van hetgeen waar je mee bezig bent en dat je in het hier en nu bent, terwijl je bij hypnose weliswaar heel gefocust bent, maar tegelijkertijd verder losstaat van je lichaam. Daarnaast ben je tijdens hypnose ontvankelijker voor suggesties, waardoor je met hypnose veel sneller het gewenste resultaat kunt bereiken.

De inzichtin methode

In 6 stappen leer je hoe je zelf in hypnose kunt gaan en wat je vervolgens in zelfhypnose kunt doen. De eenvoudige stappen zijn door iedereen aan te leren. De inzichtin Zelfhypnose methode kan toegepast worden waar en wanneer je maar wilt, ook in een drukke omgeving, en het is een snelle techniek. Daarnaast zijn rust en ontspanning een gevolg van deze unieke methode, niet het startpunt. Dit is een bijkomend voordeel, want de inzichtin methode is hierdoor ook perfect toe te passen wanneer je bijvoorbeeld gestrest bent of pijn ervaart.

Zelfhypnose toepassingen

Zelfhypnose kun je op allerlei vlakken inzetten, net waar jij behoefte aan hebt. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos! Denk hierbij aan …

 • een dagelijks moment van ontspanning
 • zelfvertrouwen voor een belangrijke afspraak
 • pijnreductie
 • rust en kalmte bij stress
 • dichter bij jezelf komen
 • je hoofd leeg maken voor het slapen gaan
 • beperkende overtuigingen aanpakken
 • een goede nachtrust
 • aan de slag gaan met je doelen
 • jezelf een boost geven voor een sportprestatie
 • een goed gevoel oproepen
 • je dag vrolijk beginnen

 

Ervaringen

“Drie uur informatie rond hypnose waar je direct zelf iets mee kan doen, persoonlijk inzetbaar!”
Paul

“Praktische oefeningen die je zelf thuis kunt oefenen”
Bea

“Dit is zo bruikbaar, direct bruikbaar, dat ik er mee aan de slag wil NU! Dankbaar dat ik het heb leren kennen.”
Lea

“Ik kan hiermee verder, kan dit oefenen en zo problemen daadkrachtig aanpakken”
Jeannine

“De eerste dag is voor mij bekend terrein, de tweede dag gaat net een stap verder, supergoed! Zelf dingen kunnen aanpakken! Dat maakt het verschil.”
Mieke

“Nu pas besef ik hoe sterk we zelf baas kunnen zijn over ons lichaam. Mijn tweede bevalling verliep zalig ontspannen, en ook al was de pijn aanwezig, ik kon die samen met mijn partner ombuigen naar een warm, beter gevoel.”
Tineke

“Heel veel bijgeleerd. Moe maar met een super voldaan gevoel.”
Marijke

Informatie

De workshop wordt gegeven aan een groep van maximaal 20 personen op een door ons aangegeven locatie in België of Nederland. Bij de workshop ontvang je een handleiding zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen. Je kunt je inschrijven voor een workshop door contact met ons op te nemen en jouw afspraak in te plannen. Deze workshop is ook ideaal wanneer je met vrienden, collega’s of familie aan de slag wil gaan.

Om op de hoogte te blijven van de door inzichtin georganiseerde workshops, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of ons volgen op social media.