inzichtin Pijn Masterclass

Nieuwe plannen

Ook tijdens de vakantieperiode zitten we niet stil – er staan diverse plannen op het programma voor de komende periode! In dit nieuwsbericht vertellen we er alvast eentje: de inzichtin Pijn Masterclass.
Ben jij of ken jij een hypnotherapeut die serieus met pijn aan de slag wil? Lees dan verder.

De masterclass

Chronische pijn is een probleem dat vaak onderschat wordt, terwijl er miljoenen mensen in Nederland en België pijnklachten ervaren. Er kan niet altijd een aanwijsbare oorzaak gevonden worden, maar pijn is subjectief – het gaat om de beleving van de patiënt. Patiënten kunnen tegen allerlei bijkomende problemen aanlopen, zoals onbegrip vanuit de omgeving, sociaal isolement, de kosten en andere symptomen (bijvoorbeeld depressie).

Gewoonlijk wordt gekozen voor een standaard aanpak van medicatie en eventuele aanvullende therapie, om de klachten te verminderen of leefbaar te maken. Hypnotherapie richt zich echter op het bijsturen van de pijnbeleving van de patiënt en het doorbreken van de vicieuze pijncirkel, zodat de pijn zal verminderen of zelfs helemaal kan verdwijnen. Een mogelijke onderliggende, geestelijke oorzaak kan mee behandelt worden. Daarnaast kan de patiënt controle over de pijn krijgen, door technieken zoals zelfhypnose.

In de inzichtin Pijn Masterclass leer je alles omtrent de behandeling van pijn met behulp van hypnose.
Er zijn 2 data beschikbaar voor deze ééndaagse masterclass:

30 september 2017
28 oktober 2017

De masterclass wordt gegeven op de locatie van Take Off Support in Zoetermeer, Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van aanvullende informatie over deze masterclass? Hou dan onze nieuwsbrief en social media in de gaten, of stuur ons een berichtje. We houden ook de bijbehorende pagina up-to-date.